Orbán Viktor Nyíregyházán

Magyarország miniszterelnöke a LEGO-gyár avatójára érkezett városunkba. A nagyszabású esemény előtt a kormányfő látogatást tett Nyíregyháza belvárosában is, ahol egy spontán beszédet intézett a rá várakozóhoz.

A délelőtti órákban több százan gyűltek össze a Kossuth téren, akik szerettek volna pár szót, kézfogást váltani a miniszterelnökkel. Megható pillanatoknak lehettek tanúi azok, akik látták, amint Orbán Viktort egy idős hölgy egy szívhez szóló verssor felidézésével köszöntötte. Bár a programja nagyon feszített volt, a miniszterelnök a rá váró tömeg láttán úgy döntött, megoszt pár gondolatot a téren tartózkodó lelkes nyíregyháziakkal.

 

 

A miniszterelnök elmondta, városunkban vannak pártja legelkötelezettebb támogatói. Hozzátette, az elmúlt négy esztendőben rengeteg munkát befektetve mindent megtettek azért, hogy a társadalom bizalmát megőrizzék. A választásig hátra lévő 12 napban azonban még sok munka vár ránk, hiszen a nyíregyháziak is tudják, az eredményért, a sikerért tenni szükséges. Az ország vezetése mögött álló támogatás, az emberek támogatása nagyon értékes, hiszen ezek hiányában nem tudtuk volna megvédeni mindannyiunk érdekeit. Elmondta, az erő az egységből jön, ezért az április 6-i választáson ki kell állnunk az elért eredményeinkért annak érdekében, hogy folytatni tudjuk a közösen elkezdett munkát. Köszönetet mondott minden nyíregyházi embernek azért a sok támogatásért, amelyet tőlük kapott. Beszéde végén kihangsúlyozta, a nyíregyházi emberek is számíthatnak rá a jövőben, és ő is számít az itteni emberek támogatásában úgy, ahogyan eddig.


 

KAPCSOLAT

4400 Nyíregyháza,
Luther utca 3.
Fidesz Iroda
42/504-096
info@petnehazyattila.hu

Kövessen facebookon